Kiemelt híreink
Április 27-én indul a qLit pingpong
Elsősorban, de nem kizárólag lányoknak
A qLittel közösen április 27-én útjára indítjuk a pingpong szakosztályt, elsősorban, de nem kizárólag lányoknak! Ha kikapcsolnál péntek este, gyere le velünk pingpongozni egy órát a BME Sportközpontba! Ha szeretnéd, tanítgatunk kicsit, de a főszerep a játéké. Lehetsz kezdő, haladó vagy profi, jöhetsz egyedül vagy a barátaiddal, biztosan jól fogod magad érezni. Az alagsori Aréna terem csak a miénk ebben az idősávban, 6 asztalon tudunk játszani.
Atlasz Sporttábor Zágráb
Sportoljunk együtt a pünkösdi hétvégén!
Itt a tavasz, ideje ismét együtt eltölteni egy remek hétvégét, sportolni és szórakozni egy jót. Úgyhogy irány Zágráb, az Atlasz Sporttábor! A tábor időpontja: 2018. május 18-21. (péntek-hétfő), Pünkösd hétvégéje Helyszín: Zágráb.
Elnökségi tag lett az Atlasz társügyvivője az EGLSF-ben
Megválasztották elnökségi tagnak egyesületünk társügyvivőjét, Manheim Istvánt az EGLSF (European Gay & Lesbian Sport Federation) éves taggyűlésén most hétvégén Koppenhágában. A döntésnek köszönhetően István a következő években hazánk és a közép-kelet európai régió LMBTQ sportegyesületeinek fejlesztésén dolgozhat majd. A szövetség idén márciustól további 2 elnökségi taggal is bővült, Erika Patrikainen Finnországból, David Hofstetter pedig Svájcból érkezett a testületbe. A három napos eseményen arról is döntés született, hogy 2019-ben Budapest szervezheti ezt a konferenciát, ami az EGLSF 30., míg az Atlasz Sportegyesület 15. születésnapja lesz.

Atlasz Sportegyesület
1111 Bp., Budafoki út 22.
Új bankszla: Raiffeisen Bank Zrt. 
12010532-01445130-00100003
Adószámunk: 18183722-1-43
E-mail: info@atlaszsport.hu

Az Atlasz Sportegyesület NEA-MA-17-SZ-0982 azonosító számú pályázata a Nemzeti Együttmûködési Alap támogatásában részesült.