Kiemelt híreink
BANG - Budapest All Nations' Games
Megcsináltuk harmadjára is!
A tollaslabda, a futás és a fallabda titánjai csaptak össze múlt hétvégén a harmadik BANG - Budapest All Nations' Games versenyen Budapesten. Az Atlasz Sportegyesület által megrendezett esemény idén egy PINK túrával is kiegészült, melynek keretében az LMBTQ szempontból fontos és érdekes helyszíneket látogatták végig a sportolók.
Milliós bírság az egyesületünket elutasító uszodának
Szexuális irányultságon és nemi identitáson alapuló közvetlen hátrányos megkülönböztetést valósított meg a Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft., amikor elutasította az Atlasz LMBTQ Sportegyesület sávbérlését - mondta ki az Egyenlő Bánásmód Hatóság, amely egymillió forintos bírságot szabott ki a diszkriminatívan eljáró uszodára.
Nyári többnapos kerékpártúra
Hétvégi, vagy akár kilencnapos bicajozás a fél országon át
A VándorMások biciklis csapata idén Baranyából Hevesbe karikázik megunhatatlanul változatos tájakon, hegyen, dombok közt, ill. sík terepen. Szombaton indulunk, de több ponton is csatlakozhatsz hozzánk. Pl. Csupán egy nap szabadságot beáldozva a túránkat záró hétvégén, akár már péntektől velünk kerekezhetsz a Tisza mentén, majd a Bükk oldalában. Ne hagyd ki, jelentkezz! *** This a summer the VándorMások group is hitting the road all the way from MECSEK mountain to the foot of the BÜKK mountain.

Atlasz Sportegyesület
1111 Bp., Budafoki út 22.
Új bankszla: Raiffeisen Bank Zrt. 
12010532-01445130-00100003
Adószámunk: 18183722-1-43
E-mail: info@atlaszsport.hu