Zárt térben végzett sporttevékenységeink fel vannak függesztve
Egyéni szabadidős sporttevékenységhez ajánlásokat a Túra oldalon találtok. E mellett online edzéseket szervez a Fitnesz és a Futó szakosztály is.
Őszi úszótanfolyam az Atlasznál!
Norbival a Mányoki úton továbbra is
Szeretnél egy nyitott LMBTQ közösség tagja lenni, és az Atlasz Sportegyesület keretein belül úszni? Ha igen, várunk szeretettel a megújult formában újrainduló Atlasz úszó szakosztályában. Új, profi edzővel, egyéni célkitűzésekkel folytatjuk az úszás edzéseket. Várjuk mindenki jelentkezését a kezdőtől a haladó szintig.
Színes sportélet - kiállítás a Kelet Kávézóban
Világhírű sportolók, akik felvállalták magukat
Mindegy a vallásod, a bőrszíned vagy a korod. És persze mindegy a szexuális irányultságod is. Egy dolog számít, a teljesítményed - legalábbis a sportban ennek így kell(ene) működnie. Ezt bizonyítjuk be nektek "Színes sportélet" kiállításunkkal, melynek keretében olyan világhírű sportolókkal ismerkedhettek meg, akik sportteljesítményükkel kivívták a nagyvilág megbecsülését, előbújásukkal pedig – lehetőségeikhez mérten – hozzájárultak egy valóban színes sportélethez.
Többnapos gyalogtúra Szlovéniában
Irány a szlovéniai Logarska dolina!
Szlovákia, Románia és Ausztria után a túranaptárban új ország következik. A Szlovéniát ismerők többsége számára is Logarska dolina általában maga a teljes ismeretlenség. Pedig a szlovén turisztikai honlap szerint Európa egyik legszebb alpesi völgye. Hogy ez valóban így van-e, azt megyünk ellenőrizni...

Atlasz Sportegyesület
1111 Bp., Budafoki út 22.
Új bankszla: Raiffeisen Bank Zrt. 
12010532-01445130-00100003
Adószámunk: 18183722-1-43
E-mail: info@atlaszsport.hu