Legyél Te is Atlasz tag!

Ha már régóta sportolsz velünk, csatlakozz Te is az Atlasz Sportegyesülethez! A baráti közösség mellett számos kedvezményt is élvezhetsz Atlasz tagságoddal. Ezek közül a legfontosabb az Atlasz Törzskártya rendszere, melyről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Az egyre szélesebb körű sportolási lehetőségek mellett közösségi programjainkon is szívesen látunk. Szakosztályaink rendszeresen szerveznek olyan közös programot, melyek alkalmával jobban megismerhetjük egymást, és új barátságok, új kapcsolatok szövődhetnek. Évente többször rendezünk sporttábort, de összemértünk tudásunkat már kalandparkban is, a lazább napokon pedig kiállításra, moziba vagy épp egy török fürdőbe látogatunk el. Mivel fontosnak tartjuk, hogy más sportágakban is kipróbálhassátok magatokat, gyakran teszünk látogatást egymás szakosztályainál. További rendszeres programjainkról itt olvashatsz.

Ha úgy érzed, szívesen tartoznál egy jó közösséghez, lépj be Te is az Atlaszba! A belépéshez csak a Belépési nyilatkozatot kell kitöltened és a tagsági díjat befizetned. A részleteket a Tagsági jogviszony menüpontban találod meg.

Atlasz Sportegyesület
1111 Bp., Budafoki út 22.
Új bankszla: Raiffeisen Bank Zrt. 
12010532-01445130-00100003
Adószámunk: 18183722-1-43
E-mail: info@atlaszsport.hu