Atlasz tagoknak
 
Egyesületünk működésének egyik alappillére, hogy sportolóink rendszeresen részt vegyenek edzéseinken, szerves részét képezzék szakosztályainknak és közösségi programjainknak. Azon sportolóinknak, akik tagsági viszonnyal rendelkeznek és ezzel kifejezik egyesületünk iránti hűségüket, különböző kedvezményekkel igyekszünk könnyebbé tenni sportolásukat.
 
Atlasz törzskártyával minden tizedik edzés ingyenesen vehető igénybe. Minél többet jár valaki sportolni, legyen az bármely szakosztályunk edzése, annál több ingyenes alkalmat vehet igénybe. Nappali tagozatos diákigazolvánnyal és nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező sportolóinkat pedig minden ötödik alkalommal "megjutalmazzuk" egy-egy ingyenes edzéssel.
 
Tavaszi és őszi táborainkat, évenként megrendezésre kerülő Sportnapunkat és egyéb közösségi programjainkat, szakosztály-látogatásainkat valamint a 2014-től újra évenként megrendezésre kerülő nemzetközi sportversenyünket (Splash) kedvezménnyel vehetik igénybe tagjaink.
 
Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a sportoláson túl, egy olyan közösségi élet alakuljon ki és működjön egyesületünkben, ahol az emberi értékek, a tolerancia és a baráti kapcsolatok szintén meghatározóak!
 
A tagsággal kapcsolatos tudnivalókat, kedvezményeket és a törzskártya-rendszer előnyeit részletesen a bal oldali almenüpontokon olvashattok!

Atlasz Sportegyesület
1111 Bp., Budafoki út 22.
Új bankszla: Raiffeisen Bank Zrt. 
12010532-01445130-00100003
Adószámunk: 18183722-1-43
E-mail: info@atlaszsport.hu